Skip to main content

Expeditions: aplicația pentru excursii virtuale la clasă

Google Expeditions este o platformă dezvoltată de Google care oferă profesorilor posibilitatea să ducă elevii și studenții în excursii virtuale în diverse locuri din lume, de la muzee, excursii subacvatice și chiar explorări în spațiu, totul prin integrarea de conținut de tip VR (realitate virtuală) în curricula existentă pentru diverse discipline (de ex. științe, istorie, artă, literatură și limbi străine și multe altele).

Peste 1 milion de elevi și studenți din 11 țări folosesc Google Expeditions în timp ce 83% dintre profesori consideră că realitatea virtuală poate avea un efect pozitiv asupra elevilor.

Aplicația pentru educație Expeditions oferă o serie de colecții de panorame de realitate virtuală 360° și imagini 3D însoțite de detalii, puncte de interes și întrebări care le fac ușor de integrat în curricula școlară.

Google consideră realitatea virtuală un instrument digital care are puterea să transforme și să inoveze predarea și învățarea și de aceeea lucrează împreună cu parteneri de prestigiu la crearea de conținut educațional personalizat pentru platforma Expeditions (de exemplu muzeele partenere Google Cultural Institute, inclusiv din România).

Mergi în excursie cu clasa într-un mod creativ, inovativ și educativ

Play Video

Avantajele Expeditions pentru educație

Peste 200 de experiențe virtuale diferite

O mai bună înțelegere a teoriei

O mai bună colaborare la clasă

Creșterea motivației elevilor

Folosește în școala ta aplicația pentru educație Expeditions

Expeditions sunt experiențe de grup conduse de un ghid. Google recomandă pentru excursiile virtuale la clasă o tabletă Android sau iOS pentru ghid (învățător/profesor), un dispozitiv VR (de exemplu Google Cardboard, Daydream) și telefoane mobile cu aplicația instalată pentru elevii și studenții care se alătură excursiei. Orice școală poate achiziționa un kit Google Expeditions pentru grupuri de 10, 20 sau 30 de elevi sau studenți. Profesorii pot integra Expeditions în planul de lecție în multiple moduri.

Află mai multe

Folosește la clasă aplicațiile Google pentru educație

Află mai multe

Google Cast for Education: predai și înveți din orice loc din clasă

Google Cast for Education este o aplicație gratuită Chrome care permite elevilor și profesorilor să partajeze ecranul wireless din orice loc din clasă fără să fie necesar echipament hardware.

Aplicația Cast for Education rulează de pe computerul profesorului conectat la videoproiectorul clasei și este compatibilă exclusiv cu dispozitivele Chrome OS. Pentru utilizarea aplicației Cast for Education este necesar un cont G Suite for Education.

Află mai multe

Nu folosești încă aplicațiile Google pentru educație în școala ta?

Testează gratuit