Skip to main content

Misiunea noastră

Edu Apps este o companie fondată în anul 2011 care activeză în domeniul tehnologiei pentru educație. Misiunea noastră este ca împreună cu profesorii, specialiștii în educație și decidenții din sistemul educațional din România să îmbunătățim calitatea educației pentru a deschide copiilor și tinerilor, adulții de mâine, calea spre un viitor mai bun.

 

Echipa Edu Apps este formată din specialiști TIC cu o experiență extinsă în domeniul tehnologiei pentru educație

 

Am dezvoltat aplicațiile ADMA cu ajutorul tehnologiilor Google

 

Aplicațiile ADMA pentru învățământ preuniversitar și superior au peste 35.000 de utilizatori

 

Am migrat peste 300 de instituții educaționale din România la G Suite for Education și Office 365 A1

 

Implementăm dispozitivele Chromebook și Laptop pentru educație în școli

 

Am implementat proiecte pilot pentru educație în parteneriat cu Google, Microsoft și Ministerul Educației

 

Instruim profesorii pentru utilizarea aplicațiilor Google și Microsoft pentru educație la clasă

 

Am instruit administratori TIC pentru administrarea aplicațiilor educaționale pentru fiecare județ din România

 

Suntem partener Casa Corpului Didactic și organizăm împreună cursul acreditat “Google Educator Nivelul 1 - Intermediari”

 

Organizăm și participăm la evenimente pe tema tehnologiei și inovației în educație

 

Împreună îmbunătățim calitatea educației

Credem în tehnologie și inovație în educație. Credem în Școala Viitorului.

Într-o societate în care copiii și tinerii sunt nativi digitali, credem în tehnologie și inovație în educație. Noi credem în Clasa Viitorului, o clasă modernă care ține pasul cu ține tehnologia în procesele de gestiune școlară, de predare și învățare, o școală în care actul educațional este o experiență instructivă, interesantă și interactivă care pregătește elevii și studenții pentru integrarea mai ușoară pe piața muncii.

Clasa Viitorului la Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna”

Află mai multe

Certificare ISO

Suntem certificați ISO pentru soluțiile SaaS în mediul cloud computing deoarece securitatea datelor și calitatea serviciilor prestate sunt imperative pentru noi.

ISO 37001

Sistemul de Management Anti-Mită pentru soluții SaaS în mediul cloud computing este certificat în conformitate cu cerințele ISO 37001, de către organismul internațional de acreditare PROCERT CERTIFICARI, UAS, certificatul nr. 37/PRO21432/0001/RO.

ISO 27001

Sistemul de Management al Securității Informației pentru soluții SaaS în mediul cloud computing este certificat în conformitate cu cerințele ISO 27001, de către organismul internațional de acreditare SYSTEMA, certificatul nr. C220784/01/RO.

ISO 9001

Sistemul de Management al Calității pentru soluții SaaS în mediul cloud computing este certificat în conformitate cu cerințele ISO 9001, de către organismul internațional de acreditare SYSTEMA, certificatul nr. I220784/01/RO.

Colaborează cu noi și fă din tehnologie aliatul tău pentru o educație modernă

Furnizăm soluții pentru inovație în educație bazate pe tehnologii moderne pentru orice nivel de învățământ. Oricare ar fi cerințele instituției educaționale, noi vă ajutăm să faceți din tehnologie un aliat pentru educație de calitate: de la aplicații pentru educație (ADMA – SIIIR învățământ preuniversitar, ADMA – învățământ superior, G Suite for Education, Office 365), dotarea spațiului de școlarizare cu echipamente/dispozitive și Internet, până la servicii de formare și consultanță pentru implementarea tehnologiei în școală.

Aplicații pentru învățământ preuniversitar și superior

Aplicații Google pentru educație

Dispozitive pentru educație

Cursuri pentru formare profesională continuă

Parteneri pentru educație

Credem în importanța parteneriatelor și a colaborării între toți actorii implicați în procesul educațional pentru a putea îmbunătăți calitatea educației. De aceea, suntem mereu activi în dezvoltarea de programe și soluții pentru educație alături de partenerii noștri. Cele mai recente exemple: implementarea de proiecte pilot dezvoltate de Google, Microsoft și Ministerul Educației Naționale și de către organizații non-guvernamentale care activează în domeniul educației, organizarea de evenimente, seminarii, cursuri pentru profesori, cursuri pentru administratori TIC și conferințe pentru domeniul educației din România.

Suntem partener Google și Microsoft pentru educație și partener Google și Microsoft pentru formarea profesională continuă în educație.

În calitate de partener Casa Corpului Didactic București suntem implicați în furnizarea de programe de formare continuă pentru dezvoltarea competențelor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (Google Educator Nivelul 1 – Intermediari).

Vrei să afli mai multe despre produsele și serviicile noastre?

Contactează-ne