Skip to main content

1. Precizări Cadru

1.1. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare, deoarce vizitând și/sau utilizând site-ul Asociației Edu Apps sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.
Vă recomandăm să citiți Termenii și Condițiile de utilizare la anumite intervale de timp, Asociația Edu Apps rezervându-și dreptul de a le modifica frecvent și fără a anunța prealabil.

1.2. Vă vom notifica cu orice schimbare intervenită în Condițiile de utilizare prin afișarea pe site-ul web. Modificările astfel făcute sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web, în secțiunea Termeni și Condiții.

1.3. Utilizarea de către dvs. a produselor, aplicațiilor, serviciilor, aplicațiilor software și website-urilor Asociației Edu Apps (denumite în acest document în mod colectiv „Serviciile” și excluzând orice servicii care vă sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernată de termenii prezentului document.

1.4. Cu excepția unor înțelegeri contrare încheiate în scris cu Asociația Edu Apps, contractul dvs. cu Asociația Edu Apps va include întotdeauna, cel puțin Termenii și Condițiile prevăzute în acest document. Acestea sunt denumite în continuare „Termeni și Condiții”.

1.5. „Asociația Edu Apps” este o companie înregistrată la registrul Comerțului din România, conform legislației în vigoare. Acest site și serviciile oferite (cu excepția site-urilor partenerilor spre care există legături) este proprietatea Asociația Edu Apps și este controlat exclusiv de Asociația Edu Apps, persoană juridică română cu sediul în România. Orice dispută legată de accesarea și utilizarea acestui site se supune legislației române și intră exclusiv în jurisdicția tribunalelor de pe teritoriul României.

1.6. „Parteneri”: furnizori, distribuitori interni și externi de produse și servicii ce fac obiectul ofertei Asociației Edu Apps, clienți, alte organizații partenere.

2. Accesararea trainingurilor: înscrieri și plăți

2.1. Utilizatorul va putea alege traininguri la care să participe, utilizând interfața site-ului www.eduapps.ro.

2.2. Utilizatorul poate accesa orice curs, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare training în parte.

2.3. Pentru efectuarea unei comenzi valide pentru un curs, utilizatorul va trebui să furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze în câmpurile dedicate din secțiunea „Detalii de facturare”. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Asociația Edu Apps își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea și de a nu rezerva locul la curs.

2.4. În urma comenzii, Asociația Edu Apps redirecționează utilizatorul către o pagină pentru plata online a cursului. Plata cursului constituie confirmarea rezervării locului la curs. În urma procesării plății, Asociația Edu Apps va expedia utilizatorului pe adresa de e-mail completată de către acesta în secțiunea „Detalii de facturare”, un link către formularul on-line de colectare detalii cu privire la profilul cursantului.

2.5. Factura se generează automat, astfel că Asociația Edu Apps își rezervă dreptul necondiționat, de a anula factura și de a oferi explicații utilizatorului la cererea acestuia.

2.6. Asociația Edu Apps nu garantează că factura va ajunge întotdeauna la destinatar. Cauzele pot fi legate de erori neintenționate ale Asociației Edu Apps, sau ale serverelor folosite. În cazul în care utilizatorul realizează înscrierea și nu primește factura la adresa de e-mail furnizată, acesta este rugat să înștiințeze Asociația Edu Apps pe adresa de e-mail info@eduapps.ro.

2.7. Asociația Edu Apps face tot posibilul să afișeze informații clare privind desfășurarea trainingului. Dacă acestea nu sunt înțelese de către utilizator, sau acestuia i se par neclare, utilizatorul este rugat să contacteze Asociația Edu Apps pentru clarificări.

2.8. Asociația Edu Apps are dreptul de a modifica fără vreo notificare prealabilă data de desfășurare a trainingului, trainerul precum și locația de desfășurare. În cazul modificării datei și dacă utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru un curs la o dată ulterioară. Taxa de participare nu se restituie în cazul în care se schimba locația de desfășurare sau trainerul care susține cursul.

2.9. Utilizatorul are obligația să rețină data la care are loc trainingul la care s-a înscris, Condițiile de acces la examen, programul de desfășurare precum și locația. De asemenea, Utilizatorul are obligația să urmărească site-ul www.eduapps.ro pentru a se păstra la curent cu eventualele modificări.

2.10. În cazul în care Utilizatorul comandă un curs, acesta are obligația de a achita taxa de participare în termenul menționat pe site pe pagina cursului selectat sau în cazul în care în pagina respectivă nu este menționat nici un termen, într-un termen maximal de 7 zile de la emiterea facturii dar nu mai târziu de data începerii cursului. Neachitarea integrală a facturii până la aceaste termene limită atrage dupa sine anularea comenzii.

2.11. Plata taxei de participare la training, reprezintă confirmarea utilizatorului că dorește participarea la training și totodată, faptul că utilizatorul a luat la cunoștință termenii și Condițiile precum și ce anume include taxa de participare conform informațiilor afișate la fiecare curs în parte!

2.12. Dacă utilizatorul achită taxa de participare și ulterior, din orice fel de considerente, nu mai dorește sau nu mai poate să participe, acesta poate solicita și primi returnarea sumelor achitate în următoarele ponderi și Condiții:

 • rambursare integrală, dacă renunțarea este comunicată în scris către Asociația Edu Apps cu cel puțin 30 de zile înainte de data începerii cursului
 • rambursarea a 50% din sumele achitate, dacă renunțarea este comunicată în scris către Asociația Edu Apps cu cel puțin 7 zile înainte de data începerii cursului.

2.13. În cazul în care utilizatorul achită taxa de participare și nu anunță în scris, cu cel puțin 7 zile înainte de data începerii cursului intenția sa de a nu mai participa, Asociația Edu Apps are dreptul de a nu restitui sumele încasate și de a nu permite reprogramarea cursului pentru o altă dată.

2.14. Utilizatorul va avea întotdeauna dreptul de a delega o altă persoană pentru a participa la curs, fără să achite vreo taxă suplimentară și cu singura condiție de a anunța în scris Asociația Edu Apps cu cel puțin 48 de ore înainte de data de începere a cursului.

3. Informații personale și confidențialitate

3.1. Asociația Edu Apps respectă dreptul la intimitatea informațiilor personale și va folosi informațiile colectate de site-ul www.eduapps.ro doar în scopurile declarate.

3.2. Politica de confidențialitate reprezintă modalitatea în care utilizăm datele personale primite de la dumneavoastră atunci când vizitați site-ul Asociației Edu Apps.

3.3. Ca urmare a utilizării de către dumneavoastră a site-ului, Asociația Edu Apps poate obține diverse informații personale despre dumneavoastră (nume, prenume, telefon fix și/sau mobil etc.) atunci când solicitați informații despre unul dintre cursurile organizate de noi, atunci când ne trimiteți un mesaj sau când vă exprimați opinia față de serviciile oferite de compania noastră.

3.4. Informația privind datele dvs. personale va fi prelucrată de către Asociația Edu Apps în conformitate cu prevederile Legilor nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, putând fi folosită în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:

 • oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;
 • soluționarea întrebărilor, solicitărilor, propunerilor și sugestiilor dumneavoastră;
 • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
 • emiterea documentelor de facturare;
 • realizarea marketingului produselor și serviciilor Asociației Edu Apps, realizarea studiilor de piață și de produs;
 • contactarea dumneavoastră prin telefon, poștă, email, fax, mesaje text, etc., în legatură cu oferte de produse și servicii ale Asociației Edu Apps;
 • alocarea sau oferirea unor eventuale discounturi sau beneficii.

4. Proprietatea intelectuală

4.1. Conținutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea Asociației Edu Apps sau a partenerilor săi, iar informațiile respective pot fi sub incidența legilor interne sau internaționale de protecție a proprietății intelectuale.

4.2. Confirmați și acceptați faptul că Asociația Edu Apps (sau licențiatorii Asociației Edu Apps) dețin(e) toate drepturile, titlurile sau interesele legale în legatură cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală care se regăsesc în Servicii (fie dacă aceste drepturi sunt înregistrate sau nu și se găsesc oriunde în lume). Confirmați de asemenea că Serviciile pot conține informații care sunt considerate confidențiale de Asociația Edu Apps și că nu veți dezvălui aceste informații fără consimțământul prealabil în scris din partea Asociației Edu Apps.

4.3. Cu excepția unor înțelegeri contrare încheiate în scris cu Asociația Edu Apps, nici o prevedere din Termeni și Condiții nu vă acordă dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, mărcile comerciale, mărcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu și orice alte însemne distinctive ale brand-ului.

4.4. Dacă vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste însemne distinctive ale brand-ului în cadrul unui contract scris separat cu Asociația Edu Apps, atunci acceptați faptul că utilizarea de către dvs. a acestor însemne se va face în conformitate cu contractul respectiv, prevederile aplicabile din Termeni, și regulile Asociației Edu Apps de utilizare a însemnelor de brand, cu actualizările ocazionale.
4.5. Cu excepția cazului în care ați fost autorizat expres în scris de Asociația Edu Apps, acceptați faptul că prin utilizarea Serviciilor, nu veți utiliza nici o marcă comercială, nici o marcă de serviciu, nici o denumire de comerț, nici o sigla a unei societăți sau organizații într-un mod care poate crea sau creează în mod deliberat confuzie în privința proprietarului sau utilizatorului autorizat al mărcilor, denumirilor sau siglelor respective.

4.6. Nu aveți voie (și nici nu puteți să permiteți nimănui altcuiva) să copiați, să modificați, să creați derivații, să efectuați activități de reverse engineering, să decompilați sau să încercați în orice alt mod să extrageți codul sursă al site-ului Asociației Edu Apps! Aplicației Software sau o parte din aceasta, cu excepția cazului în care vi se permite sau vi se solicită acest lucru prin lege, sau cu excepția cazului în care Asociația Edu Apps v-a instruit în mod specific să faceți acest lucru, în scris.

5. Securitate

5.1. Asociația Edu Apps încearcă să mențină securitatea informațiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta că informația pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primește sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent în siguranță.

5.2. Asociația Edu Apps nu poate controla și nu oferă nici un fel de garanții privind securitatea sau conținutul informațiilor incluse pe acest site și nu își asumă responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natura acesteia (materială sau financiară).

5.3. Toate materialele incluse pe acest site sunt proprietatea Asociația Edu Apps, utilizatorii sunt obligați să nu:

 • modifice, distribuie, transmită, afișeze, publice, reproducă, acorde licențe, creeze produse derivate, transfere sau vândă orice fel de informații sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • să nu desfășoare (și să nu permită) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Site-ul Asociației Edu Apps poate conține linkuri către alte site-uri. Condițiile de utilizare precum și Politica de confidențialitate nu se aplică acestor site-uri. Asigurați-vă că ați citit Condițiile de utilizare și politica de confidențialitate care guvernează aceste site-uri.

5.4. Sunteți de acord și confirmați faptul că sunteți responsabil să păstrați confidențialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizați pentru accesarea Serviciilor.

6. Legături către alte site-uri

6.1. Acest site poate conține linkuri către alte site-uri ale Asociației Edu Apps sau ale partenerilor săi.

6.2. Asociația Edu Apps nu răspunde pentru politica de utilizare a acestor site-uri, prezenta declarație referindu-se numai la Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului www.eduapps.ro.

7. Utilizarea site-ului www.eduapps.ro

7.1. Orice vizitator/utilizator al acestui site poate vizita, copia, tipări ori distribui informații și documente publicate de Asociația Edu Apps prin intermediul acestui site, cu condiția să fie pentru uz personal; să nu facă obiectul unei activități comerciale, să fie pentru scopuri informative, să menționeze obligatoriu sursa Asociației Edu Apps (www.eduapps.ro), indiferent de modul de utilizare.

7.2. Vizitatorul/Utilizatorul înțelege și este de acord să folosească site-ul www.eduapps.ro numai în scopuri legale. Vizitatorul/Utilizatorul se obligă să folosească acest site fără a modifica, copia, distribui, transmite, publica, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație, produse sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site. Vizitatorul/Utilizatorul se obligă de asemenea să nu folosească și să nu permită vreunui terț să folosească acest site pentru a primi sau transmite material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințător, agresiv, defăimător.

7.3. Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicita să furnizați informații despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) în cadrul procesului de înregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizării Serviciului de către dvs. Sunteți de acord ca toate informațiile de înregistrare pe care le furnizați companiei Asociația Edu Apps vor fi întotdeauna adevărate, corecte și de actualitate.

7.4. Sunteți de acord să nu accesați (sau să nu încercați să accesați) nici unul dintre Servicii prin alte mijloace decât interfața oferită de Asociația Edu Apps, cu exceptia cazului în care vi s-a permis în mod specific să faceți acest lucru în cadrul unui contract separat cu Asociația Edu Apps.

7.5. Sunteți de acord să nu întreprindeți nici o activitate care interferează cu Serviciile sau le afectează (sau serverele și rețelele care sunt conectate la Servicii).

7.6. Cu excepția cazului în care vi se permite expres acest lucru în cadrul unui contract separat cu Asociația Edu Apps, sunteți de acord să nu reproduceți, să nu duplicați, să nu copiați, să nu vindeți, să nu comercializați sau să nu revindeți Serviciile oferite în nici un scop.

7.7. Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil (iar Asociația Edu Apps nu are nici o responsabilitate față de dvs. sau față de terți) pentru orice încălcare a obligațiilor dvs. prevăzute în Termeni și Condiții și pentru orice consecințe (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi Asociația Edu Apps) care pot apărea în urma unei asemenea încălcări.

7.8. Asociația Edu Apps încearcă să mențină informațiile de pe acest site cât mai corecte, complete și actuale. Totuși, Asociația Edu Apps nu își asumă în nici un fel răspunderea pentru eventualele inadecvențe legate de descrierea serviciilor, documentelor și alte caracteristici de orice natură ale produselor și serviciilor de pe site-ul www.eduapps.ro și nu garantează că informațiile sunt corecte, complete, actuale, de încredere ori fără erori.

7.9. Asociația Edu Apps nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate să apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site-ul www.eduapps.ro sau a nefuncționării sau funcționării necorespunzatoare a acestui site. Plata tuturor cheltuielilor adiționale legate de folosirea site-ului www.eduapps.ro (inclusiv servicii telefonice și/sau Internet) intră în sarcina Vizitatorului/Utilizatorului.

7.10. Ați luat cunoștință de faptul că toate informațiile (cum ar fi fișiere de date, text scris, aplicații software, muzică, fișiere audio sau alte sunete, fotografii, filme sau alte imagini) la care aveți acces ca fiind parte din Servicii sau prin utilizarea Serviciilor sunt doar răspunderea persoanei de la care originează conținutul respectiv.

7.11. Ați luat cunostință de faptul că prin utilizarea Serviciilor puteți fi expus la un Conținut pe care îl puteți considera ofensator, indecent sau inacceptabil și că, în această privință, utilizați Serviciile pe riscul dvs.

7.12. Sunteți de acord că sunteți singura persoană responsabilă (iar Asociația Edu Apps nu are nici o responsabilitate față de dvs. sau față de terți) pentru orice Conținut pe care îl creați, transmiteți sau postați atunci când utilizați Serviciile și pentru consecințele acțiunilor dvs. (inclusiv pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care îl poate suferi Asociația Edu Apps).

7.13. Dvs. vă păstrați drepturile de autor și orice alte drepturi pe care le dețineți deja asupra Conținutului pe care îl trimiteți, postați sau expuneți în cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau expunerea unui conținut, dvs. acordați Asociației Edu Apps o licență perpetuă, irevocabilă, universală, fără redevență și neexclusivă de a reproduce, de a adapta, de a modifica, de a translata, de a publica, de a transmite public, de a dezvălui public, și de a distribui orice Conținut pe care îl transmiteți, postați sau expuneți în cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Această licență are singurul scop de a permite Asociației Edu Apps să expună, să distribuie și să promoveze Serviciile și poate fi revocată pentru anumite Servicii!
7.14. Sunteți de acord că această licență include dreptul Asociației Edu Apps de a pune acest Conținut la dispoziția altor societăți, organizații sau persoane fizice cărora Asociația Edu Apps le furnizează servicii, și de a utiliza acest Conținut în legătură cu furnizarea acestor servicii.

7.15. Ați luat cunoștință de faptul că Asociația Edu Apps, în executarea operațiunilor tehnice necesare pentru furnizarea de Servicii către utilizatori, poate (a) transmite sau distribui Conținutul dvs. către diverse rețele publice și diverse mijloace media; și (b) opera modificările necesare asupra Conținutului dvs. astfel încât acesta să se conformeze și să se adapteze la cerințele tehnice ale rețelelor, aparatelor, serviciilor sau mijloacelor de legătură. Acceptați faptul că această licență îi va permite Asociația Edu Apps să facă aceste operațiuni.

7.16. Confirmați și garantați față de Asociația Edu Apps că dețineți toate drepturile, puterile și autoritatea în vederea acordării licenței susmenționate.

8. Încetarea Termenilor și Condițiilor

8.1. Dacă doriți încetarea contractului încheiat cu Asociația Edu Apps, puteți face acest lucru prin (a) trimiterea în orice moment a unei notificări către Asociația Edu Apps și (b) închiderea conturilor dvs. pentru Serviciile pe care le utilizați, în cazul în care Asociația Edu Apps v-a acordat această opțiune. Notificarea din partea dvs. trebuie trimisă pe adresa info@eduapps.ro.

8.2. Asociația Edu Apps poate rezilia oricând acest contract legal dacă:

8.2.1. Ați încălcat una din prevederile acestor Termeni (sau ați acționat într-o maniera care arată clar că nu intenționați, sau nu sunteți capabil să respectați prevederile Termenilor); sau

8.2.2. Asociația Edu Apps este solicitată prin lege să facă acest lucru (de exemplu, dacă furnizarea de Servicii către dvs. este sau devine ilegală); sau

8.2.3. Partenerul împreună cu care Asociația Edu Apps v-a oferit Serviciile și-a încetat relația cu Asociația Edu Apps sau a încetat să furnizeze Serviciile către dvs.; sau

8.2.4. Asociația Edu Apps decide să nu mai furnizeze Servicii către utilizatori în țara în care aceștia sunt rezidenți sau în care utilizează serviciul; sau

8.2.4. În opinia Asociației Edu Apps, furnizarea de Servicii către dvs. de Asociația Edu Apps, nu mai este viabilă din punct de vedere comercial.

8.2.5 Nici o prevedere din acești Termeni nu va afecta drepturile legale la care sunteți îndreptățit oricum în calitate de consumator și pe care nu le puteți modifica sau la care nu puteți renunța conform contractului.

8.3. Sub rezerva generală de la alineatul de mai sus, Asociația Edu Apps, nu va fi răspunzătoare față de dvs. pentru:

8.3.1. Nici o pierdere indirectă sau pe cale de consecință pe care o puteți suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent dacă sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputația firmei, sau orice pierdere de date suferită de dvs.;

8.3.2. Orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:

(i) încrederii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratețea sau existența unui anunț publicitar, sau ca rezultat al unei relații sau tranzacții dintre dvs. și o agenție de publicitate sau sponsor al cărei/cărui anunț apare în cadrul Serviciilor;

(ii) unor modificări pe care Asociația Edu Apps le-ar putea aduce Serviciilor, fără întreruperea temporară sau permanentă a furnizării Serviciilor (sau a unor opțiuni din cadrul Serviciilor);

(iii) ștergerii, coruperii, unei erori de stocare a Conținutului și a altor date de comunicație păstrate sau transmise de sau prin intermediul utilizării Serviciilor;

(iii) nerespectării obligației dvs. de a furniza informații corecte în cont;

(iv) nerespectării obligației dvs. de a păstra confidențialitatea și de a asigura securitatea parolei sau a datelor din cont;

8.3.3. Limitările asupra răspunderii Asociației Edu Apps față de dvs. se aplică chiar dacă Asociația Edu Apps a fost înștiințată sau nu, ori ar fi trebuit să aibă cunoștință de posibilitatea apariției unor astfel de pierderi.

8.3.4. Politica Asociației Edu Apps este de a răspunde notificărilor despre orice presupusă încălcare a drepturilor de autor în conformitate cu legislația internațională aplicabilă privind drepturile de proprietate intelectuală și de a închide conturile persoanelor care încalcă în mod repetat aceste drepturi.

9. Anunțuri

9.1. Maniera, modul sau cantitatea de anunțuri publicitare pe care Asociația Edu Apps le afișează în cadrul Serviciilor fac subiectul unor modificări, fără a avea obligația de a vă trimite o înștiintare în acest sens.

9.2. În schimbul faptului că Asociația Edu Apps va acorda acces la Servicii și dreptul de a le utiliza, dvs. acceptați ca Asociația Edu Apps să posteze aceste anunțuri în cadrul Serviciilor și în newsletterul primit de la Asociația Edu Apps

10. Precizări Finale

10.1. Ați luat cunoștință și acceptați faptul că dacă utilizați Serviciile după data la care s-au schimbat Termenii și Condițiile Universale sau Termenii Suplimentari, Asociația Edu Apps va considera utilizarea în continuare a Serviciilor de către dvs. ca o acceptare a Termenilor și Condițiilor.

10.2. Termenii și Condițiile reprezintă întregul acord juridic dintre dvs. și Asociația Edu Apps și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciilor (însă cu excepția serviciilor pe care Asociația Edu Apps vi le oferă în cadrul unui contract scris separat), și înlocuiește complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. și Asociația Edu Apps în privința Serviciilor.

10.3. Sunteți de acord ca Asociația Edu Apps vă poate transmite înștiințări, inclusiv cele privind modificările aduse Termenilor, prin email, poștă, sau postări în cadrul Serviciilor.

10.4. Sunteți de acord că, dacă Asociația Edu Apps nu exercită sau nu pune în aplicare un drept legal sau o compensație legală cuprins(ă) în acești Termeni (sau de care beneficiază Asociația Edu Apps conform oricărei legislații aplicabile), acest lucru să nu fie considerat ca o renunțare formală la drepturile Asociația Edu Apps și că drepturile sau compensațiile respective vor fi în continuare la dispoziția Asociației Edu Apps.

10.5. Dacă orice instanță, cu jurisdicție de a luat hotărâri în acest caz, se pronunță în sensul că una dintre prevederile acestor Termeni este nelegală, atunci prevederea respectivă va fi eliminată din cadrul Termenilor, fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor rămâne în vigoare și vor produce efecte în continuare.

10.6. Termenii și relația dvs. cu Asociația Edu Apps prevăzută în acești Termeni, vor fi guvernate de legislația română. Dvs. și Asociația Edu Apps sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din România pentru soluționarea oricărei dispute juridice care poate apărea din acești Termeni. Cu toate acestea, sunteți de acord ca Asociația Edu Apps să aibă dreptul de a solicita remedii bazate pe injoncțiuni (sau o formă echivalentă a unui demers juridic urgent) în orice jurisdicție.

11. Acceptarea Termenilor

11.1. Prin utilizarea efectivă a Serviciilor se consideră ca ați citit, înteles și acceptat prezenții Termeni și Condiții. Totodată, confirmați și acceptați faptul că Asociația Edu Apps va considera utilizarea de către dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor începând cu momentul respectiv.

11.2. Nu puteți utiliza Serviciile și nu puteți accepta Termenii dacă nu aveți vârsta legal aceptabilă pentru încheierea unui contract cu Asociația Edu Apps, sau sunteți o persoană căreia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislației din România.

11.3. Asociația Edu Apps se înnoiește în mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor săi. Confirmați și acceptați faptul că forma și natura Serviciilor pe care vi le oferă Asociația Edu Apps se poate schimba din când în când fără nici o notificare prealabilă.

11.4. De asemenea, confirmați și acceptați că în cadrul acestui proces de înnoire Asociația Edu Apps poate întrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor opțiuni din cadrul Serviciilor) către dvs. sau în general către utilizatori la libera alegere a Asociația Edu Apps, fără nici o înștiințare prealabilă. Puteți înceta oricând utilizarea Serviciilor cu respectarea prevederilor prezentului.

11.5. Asociația Edu Apps poate modifica, revizui, îmbunătății sau întrerupe furnizarea de informații, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fără a informa în prealabil în acest sens. Asociația Edu Apps își rezervă dreptul de a modifica – adăuga, șterge, completa, actualiza – în totalitate sau parțial acești Termeni și Condiții fără un anunț prealabil. Aceste modificări intra în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site-ul www.eduapps.ro și se consideră a fi acceptate de Vizitator/Utilizator prin folosirea în continuare a acestui site.

12. Forța majoră

12.1. Forța majoră exonerează Asociația Edu Apps de răspunderea pentru nerespectarea acestor Termeni și Condiții și pentru orice alte responsabilități pe care Asociația Edu Apps le-ar putea avea prin publicarea acestui site. Prin forța majoră se înțelege orice cauză din afara controlului Asociației Edu Apps, și include, fără a se limita însă la: evenimente fortuite, Condiții meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului, a altor companii sau autorități competente de care Asociația Edu Apps nu este responsabilă.

13. Plata

13.1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ca urmarea a plății, veți fi contactat de echipa Asociației Edu Apps pentru confirmarea participării.

13.2. Ne rezervăm dreptul de a refuza plata online a participării la cursurile și programele Asociației Edu Apps.
Contact Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor www.anpc.gov.ro. Info Consumator: 0800.080.999

13.3. Pentru orice problemă de natură tehnică puteți contacta Asociația Edu Apps la tehnic@eduapps.ro.