Skip to main content

Chrome Education Upgrade: folosește Chromebook la adevăratul potențial!

Deblocați capacitățile sistemului de operare Chrome OS și oferiți educatorilor libertatea de a se concentra pe actul educațional!
Chrome Education Upgrade (CEU) este o licență special creată pentru instituțiile de învățământ care se achiziționează cu fiecare dispozitiv de tip Chromebook și aduce beneficii specifice descrise mai jos. Fără acest sistem, Chromebook-urile își pierd mult din funcționalitate.

RECOMANDAREA GOOGLE: NU ACHIZIȚIONAȚI CHROMEBOOK FĂRĂ LICENȚĂ CEU!

Focus pe educație: control total al conținutului

Prin cele peste 500 de setări ce se pot face de către administrator, acesta poate bloca direct accesul la orice siteuri dăunătoare sau care pot distrage elevii de la experiența educațională.

În plus, administratorii pot instala centralizat aplicații educaționale potrivite fiecărei clase, dintr-un singur clic, pe toate dispozitivele.
Chromebook deschide orice aplicații din Google Play, adică acele aplicații educaționale deja folosite de milioane de elevi pe tablete și smartphone.

Administrare ușoară, centralizată

Cu Chrome Education Upgrade, administrarea zecilor de dispozitive se face centralizat, putând fi făcute rapid modificări în masă precum instalarea unor aplicații educaționale sau interzicerea accesării anumitor pagini web. Se pot configura dintr-un singur clic zeci de dispozitive.
Dacă sunt furate/pierdute, ele sunt blocate pe domeniu școlii și dezactivate, devenind inutile pentru cei care intră neautorizat în posesia lor.
Mai multe detalii despre această funcționalitate aici: Chrome Education Upgrade.

Testare securizată: elevii nu pot accesa decât testul

Folosind Formulare Google (parte a suitei gratuite Google Workspace inclusă în Clasa Viitorului), orice profesor poate crea un test securizat cu un simplu clic. Atunci când un elev va deschide pentru rezolvare acest test, el nu va putea accesa niciun alt site web sau aplicație. Ecranul rămâne blocat pe test până la finalizarea și transmiterea lui.
Suplimentar, cu modul Kiosk, se pot folosi și alte aplicații de testare, în mod similar ecranul fiind blocat pe respectiva aplicație. Aceste moduri de utilizare sunt disponibile numai la achiziționarea dispozitivului împreună cu licența  Chrome Education Upgrade.
Cadrele didactice din toată lumea au apreciat această funcție, Chromebook fiind dispozitiv agreat pentru testarea elevilor în mai multe țări.

Controlul dispozitivelor pierdute/furate

Dincolo de un control centralizat al politicilor de siguranță (de exemplu ștergerea datelor temporare după fiecare folosire a dispozitivelor utilizate de mai mulți elevi), administratorul poate dezactiva de la distanță dispozitivele furate/pierdute.
Ca parte a politicii de securitate, printr-o simplă setare, administratorul poate restricționa accesul la dipozitive numai la conturile Google ce aparțin de școală/liceu. Astfel, ele devin inutile cuiva care ar vrea să le fure.
Mai mult, se pot localiza aceste dispozitive și trimite o notificare găsitorului pentru a le restitui.

Suport 24/7 direct de la specialiștii Google

Suportul non stop e important, el asigurând funcționarea optimă a dispozitivelor în fiecare zi de școală, indiferent de provocările tehnice. Pentru cei ce dețin licența CEU, Google asigură acest suport non stop, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
Edu Apps vă poate asigura instruire și suport suplimentar pentru administrarea dispozitivelor și integrarea cu Clasa Viitorului.

Integrare perfectă cu Clasa Viitorului

Am inițiat și suntem partenerul oficial al Ministerului Educației în implementarea proiectului Clasa Viitorului în 80% din unitățile de învățământ din România, utilizat de peste 2 500 000 de elevi și cadre didactice.

Pentru proiectul PNRAS oferim echipamente performante, platforme și conținut educațional, instruire și suport precum și formarea cadrelor didactice.

Garantăm compatibilitatea 100% a echipamentelor și soluțiilor livrate cu Clasa Viitorului, conform ORDINULUI Ministerului Educației nr. 3.497 din 30 martie 2022, Anexa 3 punctul 5.

Vrei să cumperi aceste dispozitive pentru școala ta?

Contactează-ne