Ecran mai mare

Chromebook-urile au ecrane de obicei cu diagonală între 11” și 14”, considerabil mai mari decât tabletele (7”-10,1”). Conținutul educațional e astfel mai ușor de parcurs. Modelele de Chromebook propuse de Edu Apps au touchscreen sau stylus și păstrează astfel experiența interactivă a unei tablete, cu avantajul lizibilității superioare.

Tastatură confortabilă și precisă

Introducerea unui text pe tabletă sau pe o tastatură înghesuită atașată tabletei este o experiență inconfortabilă, de multe ori apar chiar erori deoarece se apasă din greșeală altă tastă. Majoritatea cadrelor didactice și elevilor ce folosesc un Chromebook apreciază tastatura normală, de laptop, pe care se pot scrie texte mai lungi confortabil, erorile de scriere fiind și ele considerabil mai puține.

Sistem de operare de tip desktop

Conținutul online poate fi parcurs în experiența completă, navigarea printre mai multe aplicații deschise e facilă.

În plus, Chromebook-urile pot deschide nativ aplicațiile și Google Play (cele care rulează pe tablete sau telefoane), în deplină siguranță. Ecranul tactil favorizează o experiență similară cu a tabletelor.

Rezistență deosebită la șocuri, lichide și praf

În mediul educațional, rezistența unui dispozitiv e o condiție absolut necesară pentru a fi folosit timp îndelungat. Edu Apps propune Chromebook-uri special create pentru uzul în clasă. Sunt rezistente la căderi accidentale, praf, scurgeri de lichide, conform unor standarde de durabilitate de cel mai înalt nivel, militare.
Această durabilitate le permite să supraviețuiască unor mici accidente care ar face tabletele rapid inutilizabile.

Un singur dispozitiv, oricâți elevi

Un avantaj al stocării informației în cloud este accesibilitatea conținutului. Cu un cont Google creat de școală, elevul se poate autentifica și folosi orice Chromebook, având acces la tot conținutul său și la Classroom. Pe tabletă această experiență este anevoioasă și uneori imposibilă

Siguranța sporită și administrare ușoară

Sistemul Chrome OS e unul dintre cele mai fiabile și sigure, aproape imposibil de afectat de viruși sau disfuncționalități. Cu CEU, administrarea zecilor de dispozitive se face centralizat, putând fi făcute rapid modificări în masă precum instalarea unor aplicații educaționale sau interzicerea accesării anumitor pagini web.

8 ani actualizări ale sistemului, garantat

De multe ori cei care au folosit tablete Android au observat că după 1-2 ani, sistemul nu se mai actualizează și tot mai multe aplicații funcționează incorect.
Google oferă 8 ani de actualizări pentru Chromebook, un sistem care funcționează la fel de sigur și precis ca în prima zi de folosire.

Suport pentru elevii cu dizabilități

Laptopurile Chromebook au incluse funcții speciale care le fac mai ușor de folosit de copiii cu dizabilități: vizuale, de auz, abilități motorii limitate, dificultăți de funcționare executivă și de concentrare, dislexie.

Un ghid al acestor funcții poate fi studiat aici.

Vrei să cumperi aceste dispozitive pentru școala ta?

Contactează-ne