Skip to main content

Partener de încredere pentru un proiect de succes

Edu Apps activează în domeniul educațional din 2011.

Am inițiat și suntem partenerul oficial al Ministerului Educației în implementarea proiectului Clasa Viitorului în 80% din unitățile de învățământ din România, utilizat de peste 2 500 000 de elevi și cadre didactice.

Pentru proiectul PNRAS oferim echipamente performante, platforme și conținut educațional, instruire și suport precum și formarea cadrelor didactice.

Garantăm compatibilitatea 100% a echipamentelor și soluțiilor livrate cu Clasa Viitorului, conform ORDINULUI Ministerului Educației nr. 3.497 din 30 martie 2022, Anexa 3 punctul 5.

Echipamente pentru Clasa Inteligentă

Oferim întreaga gamă de echipamente pentru dotarea școlii, conform ghidului PNRAS, incluzând:

  • display interactiv (tablă interactivă),
  • Chromebook,
  • stație mobilă pentru încărcare inteligentă,
  • router wireless,
  • multifuncțională A4 wireless,
  • cameră de documente
  • laptop sau computer

Lucrând direct cu producătorii internaționali, avem cele mai mici prețuri de pe piață și posibilitatea de a livra comenzile instituției dumneavoastră.

Consultanții noștri vor crea împreună cu dumneavoastră soluția potrivită, incluzând la cerere și alte tipuri de echipamente. Pentru toate produsele furnizate oferim garanție, instalare și suport tehnic.

Platforme educaționale

Oferim versiunile cu funcționalitate deplină ale platformelor Google Workspace pentru Educație și Microsoft Office 365 A3. Ele suplimentează aplicațiile deja instalate de noi prin Clasa Viitorului.

Cadrele didactice vor avea instrumente îmbunătățite cu care vor putea crea și edita conținut educațional, comunica cu colegii, elevii și ISJ, crea rapoarte bine elaborate.

De asemenea, prin utilizarea platformei proprii ADMA Premium creată de Edu Apps veți avea un instrument modern de management al școlarității ce include un catalog electronic extrem de ușor de folosit.

Conținut educațional online

Conținutul educațional digital pune în valoare echipamentele achiziționate. El permite îmbogățirea orelor de clasă cu animații interactive, experimente virtuale, videoclipuri explicative și teste de fixare sau verificare.

Am selectat în oferta pentru acest proiect conținut educațional de înaltă calitate, ușor de prezentat și folosit, care va capta atenția elevilor! Este disponibil pentru mai multe discipline de studiu și permite înțelegerea rapidă de către elevi a noțiunilor prezentate, dobândirea de competențe și îmbunătățirea performanțelor școlare.

El poate fi utilizat atât pe tablele interactive cât și pe dispozitivele de tip Chromebook/laptop/tabletă.

Formarea cadrelor didactice

Pentru a putea folosi echipamentele livrate, cadrelor didactice le sunt necesare instrucțiuni clare și programe de formare specializate, dedicate lor. Edu Apps oferă programe de formare acreditate de Ministerul Educației, apreciate de mii de profesori absolvenți pentru caracterul lor practic și buna pregătire a formatorilor.

Avem peste 3000 de profesori care au absolvit cursurile noastre noi, care la rândul lor au creat materiale educative pentru elevi folosindu-se de aceste instrumente digitale, cursurile având aplicabilitate practică.

În calitate de partener acreditat pentru formare Google și Microsoft oferim cursuri cu un conținut de înaltă calitate și care permit cadrelor didactice să utilizeze eficient aceste platforme. Aceste cursuri oferă, pe lângă creditele profesionale, o certificare recunoscută international.

Pentru utilizarea echipamentelor din școală oferim programe de formare dedicate, fie pentru table interactive sau pentru Chromebook.

Vezi cursurile Edu Apps

Asistență de specialitate pentru actele și procedurile din proiect

Pe parcursul derulării proiectului, prin intermediul asociației EUROCENTRICA, veți primi gratuit consultanță pentru activitățile de digitalizare și formare.

Fără bătăi de cap: procedurile legate de aceste activități le puteți desfășura cu certitudinea că toate actele vor fi completate corect, în conformitate cu reglementările în vigoare.

În plus, experții noștri vă vor ține la curent cu orice modificări noi ale acestor reglementări, astfel încât pe parcursul proiectului și la finalizarea lui să aveți garanția succesului.

CUM POT BENEFICIA DE ASISTENȚĂ?

6 motive pentru care școlile preferă Edu Apps ca furnizor PNRAS

Oferta completă, integrată

Un avantaj pentru școli îl reprezintă capacitatea Edu Apps de a oferi o soluție completă, integrată și mai ales funcțională, gata de folosit. Achiziția de la un singur furnizor presupune mai puțină birocrație, economii de timp și un singur contact pentru livrare, instalare, suport și mentenanță. Iar integrarea echipamentelor și platformelor educaționale duce la folosirea lor rapidă de către cadrele didactice și elevi.

Experiența în derularea de proiecte pe fonduri europene

Edu Apps are o experiență bogată în ceea ce privește proiectele din fonduri europene, atât ca furnizor, cât și ca beneficiar. Această experiență se traduce în siguranța derulării în bune condiții a investiției, nu numai din punct de vedere al echipamentelor și serviciilor livrate, cât și al documentației aferente.

Prețuri foarte competitive – cele mai mici din piață

Lucrăm direct cu producătorii și marii distribuitori pentru a vă oferi echipamente performante la cel mai mic preț. Produsele noastre sunt testate de noi înainte de a le distribui către școli, acestea fiind dedicate mediului educațional.

Expertiza tehnologică

Edu Apps este partener oficial Google și Microsoft, atât în implementarea platformelor educaționale și dispozitivelor, cât și în formarea profesională pentru utilizarea acestora.
Expertiza tehnologică se transpune și în alegerea unor produse și soluții perfect adaptate educației din România, de la table interactive la Chromebook, de la conținut educațional online la crearea propriei platforme de management al școlarității, ADMA, integrată cu SIIIR (platforma poate fi folosită pentru monitorizarea elevilor din PNRAS)

Formarea cadrelor didactice

Pentru a putea folosi echipamentele livrate, cadrelor didactice le sunt necesare instrucțiuni clare și programe de formare specializate, dedicate lor. Edu Apps oferă programe de formare acreditate de Ministerul Educației, apreciate de mii de profesori absolvenți pentru caracterul lor practic și buna pregătire a formatorilor. Avem peste 3000 de profesori care au absolvit cursuri cu noi, care la rândul lor au creat materiale educative pentru elevi folosindu-se de aceste instrumente digitale, cursurile având aplicabilitate practică.

Instalare și suport tehnic

În proiectul PNRAS oferim atât darea în funcțiune și configurarea echipamentelor și platformelor educaționale, cât și suport tehnic specializat pe toată durata proiectului. Scăpați de bătăi de cap: instituția de învățământ ne poate contacta telefonic sau prin email pentru orice nelămurire sau problemă legată de echipamentele, soluțiile software sau serviciile livrate. Cadrele didactice vor primi suport prompt pentru a utiliza dispozitivele și orice disfuncționalitate poate fi remediată rapid.