Edu Apps a prezentat la Collision 2015 aplicația pentru educație ADMA

În mai 2015, aplicația ADMA pentru învățământul superior dezvoltată de Edu Apps a fost selectată să participe la secțiunea start-up, secțiunea tehnologie pentru educație, în cadrul evenimentului Collision 2015, una dintre cele mai importante conferințe din domeniul IT din lume, descrisă de New York Times ca “un mare conclav high-tech.”

Ideea dezvoltării sistemului informatic de management educațional ADMA are la bază viziunea Edu Apps: educația tinerilor trebuie abordată ca un plan de studiu și pregătire relevant pentru viață, prevăzut cu un sistem de evaluare a performanței și un nivel ridicat de flexibilitate și adaptare la nevoile societății și tehnologiei, pentru a crea în perspectivă oportunități de angajare pe piața muncii.

Ștefan-Adrian Apăteanu – fondatorul Edu Apps – despre participarea la evenimentul Collision

“Ne simțim onorați și suntem foarte entuziasmați pentru că suntem singura companie din România care participă la secțiunea Start-up în domeniul tehnologiei, segmentul educațional, în cadrul conferinței Collision.
Povestea afacerilor bazate pe talent și inovație se va rescrie în acest an la Collision, între 5 și 6 mai în Las Vegas. Evenimentul de anul trecut a adus în prim plan poveștile extraordinare ale unor start-up-uri din domeniul tehnologiei care au atras investiții și finanțări considerabile, de exemplu wit.ai care au fost achiziționați de către Facebook, AirHelp și mulți alții.
Suntem parteneri Google for Education și ne concentrăm eforturile pentru a îmbunătăți sistemele de învățare, predare și management educațional cu ajutorul tehnologiei. Din acest motiv, conferința Collision este locul perfect pentru noi: avem ocazia să întâlnim antreprenori și specialiști pasionați de tehnologie, ca și noi, parteneri și potențiali investitori.”

Despre evenimentul Collision 2015

Collision este o conferință în domeniul informației și tehnologiei, inițiată de către Tony Hsieh în cadrul proiectului Downtown Las Vegas, S.U.A. și este înrudită cu Web Summit – care în doar patru ani, a devenit cea mai mare conferință în domeniul tehnologiei la nivel european și a atras peste 20 mii de participanți din întreaga lume.

Galerie fotografii

Alege soluții inteligente pentru gestiunea școlară

Află mai multe despre ADMA