Edu Apps, Google România și Intel România prezintă dispozitivul Chromebook și tehnologii moderne pentru educație

Pentru că noile tehnologii își extind astăzi aplicabilitatea și în sistemul educațional și oferă soluții inovative care sunt un suport real pentru profesori și elevi, în data de 28 martie 2016 am organizat la București evenimentul “Chromebook: Tehnologie și Inovație în educație” în parteneriat cu Google România și Intel România.

Au spus prezent reprezentanții a 22 de școli din București și reprezentanții Institutului de Științe ale Educației. La acest eveniment ne-am dorit să oferim invitaților noștri informații despre o serie de tehnologii Intel și Google care au aplicabilitate în mediul educațional, despre avantajele pe care le aduce utilizarea dispozitivului Chromebook în unitățile de învățământ și am prezentat un studiu de caz despre cum poate fi folosit Chromebook împreună cu suita G Suite for Education pentru predarea la clasă. De asemenea, reprezentanții Edu Apps și Intel România au discutat cu profesorii și experții în educație despre aceste tehnologii și au făcut o serie de demonstrații pentru dispozitivul Chromebook pentru educație.

Ștefan Apăteanu, fondator și Director General Edu Apps a prezentat Programul de dezvoltare profesională Google pentru educație, iar un element de noutate a fost lansarea în premieră în România a broșurii “Ghidul pentru dezvoltare profesională în educație”.

Ne-am simțit foarte bine alături de invitații și partenerii noștri și folosim acest prilej pentru a mulțumi și echipei Liceului Tehnologic “Doamna Chiajna”, respectiv domnului profesor Dumitru Sandu și doamnei Veronica Apostol pentru sprijinul acordat.

Galerie fotografii

Învață să folosești Chromebook și aplicațiile Google pentru educație

Participă la cursurile noastre