Câștigătorii concursului “Tehnologie și inovație în educație” organizat de Edu Apps la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”

Ne bucurăm să împărtășim cu voi lucrările foarte frumoase și desigur câștigătoare, lucrări realizate de elevii de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” pentru concursul de desen, grafică sau pictură pe tema tehnologie și inovație în educație organizat de Edu Apps a organizat în perioada 20.05.2016 – 10.06.2016.

Lucrările câștigătoare realizate de Ana Silvia Mușat – elevă în clasa a X-a B (patru lucrări) și Roberta Alexandra Baltă – elevă în clasa XI-a E (o lucrare) la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” au fost integrate în diverse materiale de comunicare legate de programul “Tehnologie și inovație în educație” lansat de Edu Apps în parteneriat cu Google România și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Cele două eleve câștigătoare au primit din partea Edu Apps un VR-Box – un dispozitiv pentru realitate virtuală și au fost promovate.

Vă mulțumim pentru implicarea voastră și pentru lucrările realizate. De asemenea, mulțumim Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” pentru sprijinul acordat în organizarea concursului.

Ana Silvia Mușat – elevă în clasa a X-a B

Pentru concurs, Silvia a făcut mai multe lucrări de dimensiuni diferite și a îmbinat mai multe tehnici, de la picturi realizate cu tempera sau cu o tehnică mixtă (tempera și tuș) până la lucrări de dimensiuni mai mici realizate în tuș colorat. Edu Apps a desemnat patru lucrări câștigătoare.

Vezi mai multe lucrări

Roberta Alexandra Baltă - elevă în clasa XI-a E

Lucrarea căștigătoare realizată în acuarelă și tuș colorat de Alexandra.

Vezi mai multe lucrări

Galerie fotografii